Vintage spulletjes zijn weer helemaal hip! Zo hip zelfs dat ze bij ieder interieur passen.

Ze brengen een gezellige sfeer in elke huiskamer. Veel gezinnen met kinderen hebben echter een probleem met de beschikbare ruimte. Hier is de oplossing: Speelgoed dat ook mooi is als woonaccessoire!

Retro Roller Loopauto’s

Om het nuttige met het aangename te verenigen, besloot een Nederlands bedrijf in 2014 om een aantal stijlvolle retro loopauto’s, trapauto’s en loopvliegtuigen op de markt te brengen.

Veel gezinnen met kinderen kampen met het probleem van te weinig opbergruimte of speelgoed dat te groot is. Een Retro Roller loopauto is erg mooi, zowel binnen als buiten te gebruiken, maar past vooral bij ieder interieur, zodat je hem niet in een kast op hoeft te bergen als je visite krijgt. Het zijn zelfs blikvangers!

Kwaliteit & duurzaamheid

De loopauto’s, loopvliegtuigen en trapauto’s zijn allemaal gemaakt van metaal, met mooie retro afbeeldingen of retro race strepen. De lederen zittingen zijn stijlvol en zorgen voor comfortabele ritjes, zowel binnen als buiten.

De banden zijn van rubber, dus je hoeft niet bang te zijn voor krassen op de vloer.

Omdat de auto’s volledig van metaal gemaakt zijn, zijn ze van topkwaliteit en gaan generaties lang mee. Over 50 jaar staan ze nog altijd mooi als woondecoratie. Echt een tijdloos woonaccessoire waar je kinderen en kleinkinderen ook nog eens veel plezier aan beleven.

Retro speelgoed als woondecoratie

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *