Veilig CV ketel onderhoud

Om storingen in je cv-ketel te voorkomen, is het verstandig om deze regelmatig te laten onderhouden. Als KvINL erkend bedrijf in Groningen nemen we deze zorg graag bij je uit handen! Wij bieden verschillende opties voor een CV ketel abonnement in Groningen en omstreken aan. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar je cv-ketel! Naast het feit dat wij KvINL erkend zijn, hebben we een CV OK-licentie en zijn we aangesloten bij Uneto VNI. Op deze manier garanderen we je dat werkzaamheden conform de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) worden uitgevoerd. Deze voorwaarden zijn een initiatief van de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Tip: kies altijd voor een gecertificeerde installateur! Zo ben je ervan verzekerd dat de cv-ketel veilig is en dat werkzaamheden op een vakkundige wijze voor je worden uitgevoerd.

Het belang van regelmatig onderhoud

Er zijn verschillende redenen te bedenken, die aantonen hoe belangrijk het is om je cv-ketel regelmatig te laten onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan de vervelende storingen die kunnen ontstaan als gevolg van slijtage aan onderdelen van de cv-ketel. Deze storingen zijn vaak lastig zelf op te lossen. Zo kom je een lange tijd zonder verwarming te zitten! Daarbij gaat een cv-ketel doorgaans langer mee als deze regelmatig wordt onderhouden.

Onze installateurs in Groningen kijken echter niet alleen naar (beginnende) slijtage aan de onderdelen van je cv-ketel. Ook letten we op de veiligheid van de cv-ketel! Je wilt er immers zeker van zijn, dat je cv-ketel veilig blijft werken. Wij stellen je cv-ketel daarbij na iedere onderhoudsbeurt energiezuinig af. Zo kan je cv-ketel optimaal functioneren, zonder dat je te maken krijgt met een hoge energierekening.

Verschillende cv-ketelmerken

Het maakt bij onze onderhoudscontracten voor cv-ketels niet uit, van welk merk je cv-ketel is. Je kunt een onderhoudscontract afsluiten voor een cv-ketel van Bosch of Nefit, maar bijvoorbeeld ook voor cv-ketelmerken als Atag, Daaldrop en Radson. Van welk cv-ketelmerk is de cv-ketel in jouw woning?

Voordelen van een abonnement

Het voornaamste voordeel van een onderhoudsabonnement voor je cv-ketel, is het feit dat je hier zelf niet aan hoeft te denken. Wij zorgen dat je cv-ketel iedere 12 maanden wordt onderhouden, waardoor de kans op een storing minimaal is. Mocht je toch met een storing te maken krijgen, dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar om hulp te bieden. Zoals eerder beschreven controleren wij je cv-ketel niet alleen op zijn werking, maar bijvoorbeeld ook op de aanwezigheid van een gaslekkage en het ontsnappen van koolstofmonoxide. Een gaslekkage kan in combinatie met open vuur voor explosies in huis zorgen. In het geval van het ontsnappen van koolstofmonoxide, ontstaat er een verstikkingsgevaar. Deze stof geeft je een slaperig gevoel, waarbij je in het ergste geval in je eigen tong stikt.

Tip: kijk voor het afsluiten van een onderhoudsabonnement altijd even naar onze kortingsacties. Bij ons middelste en duurste onderhoudsabonnement krijg je 4 maanden gratis. Zo wordt een onderhoudsabonnement voor je cv-ketel nog aantrekkelijker!

Verschillende soorten onderhoudsabonnementen

Wij bieden drie verschillende soorten onderhoudsabonnementen in Groningen en omstreken aan. Het goedkoopste onderhoudscontract omvat een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Daarbij betaal je geen voorrijkosten. In het middelste abonnement zitten ook het arbeidsloon en het gratis vervangen van het expansievat, overstort en klein materiaal inbegrepen. Bij ons duurste onderhoudsabonnement profiteer je ook nog van gratis toestelonderdelen.

Abonnementen hebben standaard een looptijd van een jaar. Na een jaar zijn de abonnementen voor het onderhoud aan je cv-ketel maandelijks opzegbaar.

Eerste 24 maanden gratis bij een nieuwe cv-ketel

Wanneer je onlangs een nieuwe cv-ketel in huis hebt laten plaatsen, betaal je voor de eerste 24 maanden niets. In deze 2 jaar kun je echter al wel bij ons terecht voor hulp bij storingen! Na 23 maanden plannen we een eerste onderhoudsbeurt voor je cv-ketel in. Op dat moment gaat je abonnementsperiode lopen en betaal je maandelijks een vast bedrag. Kijk ook eens naar onze garantieplannen voor nieuwe cv-ketels! Deze hebben een looptijd van 10 en 12 jaar.

Gratis eerste onderhoudsbeurt in Groningen

Een goede service staat hoog bij ons in het vaandel! Om direct goed van start te gaan, bieden we je altijd een gratis onderhoudsbeurt in Groningen en omstreken aan. Direct na het aanvragen van een nieuw onderhoudscontract voor je cv-ketel, plannen we een afspraak met je. Tijdens deze afspraak lopen we je cv-ketel na op slijtage aan onderdelen, gaslekkages en het ontsnappen van koolstofmonoxide. Na het uitvoeren van deze gratis onderhoudsbeurt begin je te betalen voor je onderhoudsabonnement.

Meer weten over een onderhoudscontract?

Ben je benieuwd of het afsluiten van een onderhoudscontract ook voor jou interessant kan zijn? Of wil je meer weten over de werking van onze onderhoudscontracten voor verschillende cv-ketelmerken? Kijk op IQ-Duurzaam.nl

Veilig CV ketel onderhoud

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *