De eindeloze recreatiemogelijkheden dat een blokhut kan bieden

 

Tegenwoordig zijn tuinhuisjes niet langer enkel maar een opslagruimte of een gastenkamer. Het wordt steeds populairder om van de achtertuin een ontspannings- of entertainmentruimte te maken. Of u nu iemand bent die graag een ontspannende oase wil creëren met een sauna, een fitnessruimte of zwembad, of iemand die graag feesten organiseert in een bar-blokhut of buitenlounge. U kunt een tuinhuis of blokhut vinden die past bij uw wensen en behoeften. De mogelijkheden die zij bieden zijn echt eindeloos. Blijf dit artikel lezen om de ultieme inspiratie op te doen voor de manier waarop uw tuinruimte voor altijd zal veranderen.

 

Een privé sportruimte in een blokhut

Als u een sportfanaat bent en altijd uw lichaamsbeweging wilt kunnen doen wanneer u de tijd ervoor heeft, dan is een privé tuin sportruimte misschien iets wat u wilt overwegen. Er zijn talloze mogelijkheden die een blokhut kan bieden. Als u op zoek bent naar iets eenvoudigs, dan kunt u kiezen voor een houten ruimte met één kamer waar u een rekje, halterrek of zelfs een loopband kunt plaatsen. Als u echter een volledig uitgeruste persoonlijke fitnessruimte wilt opzetten, kies dan voor een blokhut met meerdere kamers en richt een cardioruimte, een trainingsstudio en misschien zelfs een sauna en een badkamer in.

 

Een spa in de blokhut in uw eigen tuin

Verkiest u ontspanning boven training na een lange werkdag? Ontwerp dan een privé spa met een hot tub, sauna en massatafel. Ook hier kunt u kiezen voor een standaard blokhutmodel en vervolgens kunt u er een hout gestookte sauna van maken. Een traditionele Finse variant, of een infraroodsauna of een warmtebehandelingsruimte. Als u iets bijzonders wilt, kunt u ook een op maat gemaakte blokhut met sauna, een barruimte en een luifel met bubbelbad ontwerpen.

 

Een blokhut-bar en een loungehoek buiten

Houdt u van tuinfeesten? Dan is een blokhut omgebouwd tot barloods iets waarin je kunt investeren. Ontwerp een blokhut van A tot Z, bedoeld voor entertainment met een pooltafel en een bar, een bioscoopzaal en een luifel voor een BBQ. Als u zelfs nog verder wilt gaan, verander dan een van de ruimtes in een gastenkamer. Uw familie en vrienden zullen het zeker waarderen!

 

Wilt u een blokhut die is omgebouwd tot een privé-sportruimte, een sauna of een barloods? Vind dan de perfecte blokhut voor uw tuin of maak een ontwerp op maat op www.lugarde.nl

De eindeloze recreatiemogelijkheden dat een blokhut kan bieden

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *