Er zijn verschillende redenen om een gevel te bekleden. Zo kan het voorkomen dat de originele gevel niet helemaal jouw stijl is of kan de gevel een haveloze uitstraling hebben. Wil jij jouw gevel (opnieuw) bekleden? Op het gebied van gevelbekleding zijn er veel mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor houten gevelbekleding, metalen gevelbekleding, natuursteen gevelbekleding en natuurlijke gevelbekleding. Gaat jouw voorkeur uit naar duurzame, milieuvriendelijke gevelbekleding die jouw gevel een klassieke uitstraling geeft? Dan is kunststof gevelbekleding de beste keuze. Kunststof gevelbekleding kent veel voordelen en is geschikt voor allerlei soorten gevels. Wij hebben alle voordelen van kunststof gevelbekleding voor je op een rijtje gezet.

Een prachtige uitstraling

Wil jij dat jouw gevel een prachtige uitstraling heeft en deze uitstraling jarenlang behoudt? Dan is kunststof gevelbekleding de beste keuze. Kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kan je kiezen voor gevelbekleding met een glad oppervlak, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor kunststof gevelbekleding met een natuurgetrouwe houtstructuur. De verschillende soorten en stijlen gevelbekleding zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er voor elke situatie een passende vorm van gevelbekleding is. Kunststof gevelbekleding is geschikt om allerlei soorten gevels mee te bekleden. Van woningen tot bedrijfspanden en van chalets en schuren tot woonboten, kunststof gevelbekleding is overal toepasbaar.

Snelle en eenvoudige montage

Kunststof is, in tegenstelling tot hout, licht van gewicht. Hierdoor zijn de kunststof gevelpanelen gemakkelijk te hanteren en snel te monteren. Het eenvoudige kliksysteem zorgt er bovendien voor dat de gevelpanelen ook heel eenvoudig gemonteerd kunnen worden.Van professioneel bouwbedrijf tot een handige klusser, voor iedereen is het monteren van de gevelpanelen een fluitje van een cent. Sommige kunststof gevelpanelen, zoals gevelbekleding van Eurotexx,kunnen alleen horizontaal gemonteerd worden. Andere soorten gevelpanelen zijn ook verticaal en/of diagonaal te montere

Milieuvriendelijk, duurzaam en verantwoord

Kunststof gevelbekleding wordt gemaakt van een mix van hoogwaardig gerecycled kunststof. Hierdoor blijven de fossiele brandstoffen niet gespaard en wordt het milieu zo min mogelijk belast. Door te kiezen voor kunststof gevelbekleding en niet voor houten gevelbekleding zorg je er tevens voor dat er geen bomen gekapt hoeven worden en ga je ontbossing tegen. En omdat kunststof gevelbekleding een lange levensduur heeft en op een schoonmaakbeurt na geen onderhoud behoeft, is het een duurzame investering waar je jarenlang onbezorgd van kunt genieten. Door te kiezen voor kunststof gevelbekleding wordt jouw gevel op verantwoorde manier bekleed

De voordelen van kunststof gevelbekleding

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *