Ben jij opa of oma, papa of mama of een trotse oom of tante? Dan is de kans groot dat je een behoorlijke stapel kindertekeningen bezit, gemaakt door de kleine kunstenaars van de familie. Omdat de tekeningen met veel liefde en zorg worden gemaakt verdienen ze het om gezien te worden. De realiteit is echter meestal dat ze op de koelkast worden geplakt, met een heel scala aan andere tekeningen en nieuwsbrieven en dergelijke. Wil jij alle content op jouw koelkast op stijlvolle wijze een plaats in jouw interieur geven? Wij hebben drie manieren voor je op een rijtje gezet.

Tekeningen ophangen aan een staalkabel

Wil jij dat de tekeningen hun speelse uitstraling behouden? Hang ze dan op aan een staalkabel. Je kan er voor kiezen om meerdere staalkabels boven elkaar te hangen op een wat kortere muur, maar het is ook mogelijk om één staalkabel op een langere muur te hangen. Door te kiezen voor meerdere staalkabels zijn de tekeningen gecentreerd op één muur en creëer je een gezellig hoekje. Door te kiezen voor één staalkabel over een lange muur krijgt een kale muur opeens een vrolijke uitstraling. Welke manier het beste is voor jou hangt af van de beschikbare ruimte en jouw persoonlijke stijl.

Het gemak van aluminium wissellijsten

Wil jij de kindertekeningen op meer stijlvolle wijze een plekje in het interieur geven? Dan zijn aluminium wissellijsten onmisbaar. Een Aluminiu wissellijst wissellijst is een fotolijst met een speciaal kliksysteem in de lijst, dat het mogelijk maakt om de inhoud van de lijst gemakkelijker, sneller en vaker te verwisselen dan de inhoud van een gewone fotolijst. Aluminium wissellijsten zijn speciaal ontworpen om de inhoud snel te verwisselen en zijn bestand tegen het intensieve gebruik. Ze hebben een minimalistische, tijdloze uitstraling en passen in elk interieur. Door de mooiste kunstwerken in te lijsten in aluminium wissellijsten krijgen ze op stijlvolle wijze een plekje in jouw interieur. De aluminium wissellijsten kunnen aan de muur worden gehangen, maar het is ook mogelijk om ze op een fotoplank, een sidetable of een dressoir te plaatsen.

Het prikbord

De laatste en meest bekende manier om tekeningen en dergelijke op te hangen is het prikbord. Het prikbord hangt meestal op een centrale plek in huis, waar iedereen langsloopt. Zo ziet iedereen in huis de prachtige kunstwerken. Het voordeel van een prikbord is dat de inhoud net als bij een wissellijst gemakkelijk verwisseld kan worden. Het nadeel is echter wel dat een prikbord een ietwat rommelige uitstraling heeft.

Drie manieren om kindertekening een plaats in jouw interieur te geven

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *