Waar je ook woont, de kans om het slachtoffer te worden van criminaliteit ligt altijd op de loer. Gelukkig ben je daarin niet volledig machteloos. Voordelig hierin is het bijvoorbeeld om een camera te installeren, vooral een IP camera. Onder andere bij Somfy.be kun je betaalbare IP camera’s aanschaffen. IP camera’s zijn een betere keuze dan een reguliere camera, omdat IP camera’s slimme en innovatieve technieken hebben. Ook scoren ze hoog in gebruiksgemak.

Veiligheid op ieder moment

Een IP camera kan je een veiliger gevoel geven omdat het een heel toegankelijk soort camera is. De beveiligingscamera kan je plaatsen bij je voordeur, maar ook bij je achterdeur, een raam, of andere plaatsen van je huis die je graag in de gaten wil houden, zoals je tuinhek of garagepoort. De beveiligingscamera wordt aangesloten op een computernetwerk, zodat jij via je laptop of telefoon een melding krijgt wanneer de apparatuur beweging detecteert. Je kan zelfs vanaf je smartphone live meekijken wat er gebeurt.

Contact met je woning

Je bent dus altijd in contact met je woning via deze IP Camera, zodat je je nooit meer onveilig hoeft te voelen. We hebben namelijk allemaal wel eens die nachten waarop we een opmerkelijk geluid horen dat we niet kunnen thuisbrengen, waarna we angstig worden. Soms durven we niet eens te kijken wat het is. Met een IP Camera zoals verkrijgbaar bij Somfy.be heb je hier nooit meer last van, want je kan direct op de camerabeelden via je laptop of telefoon kijken wat er aan de hand is. Daar hoef je zelfs niet eens je bed voor uit! Bovendien is het beeld in HD. Een ander voordeel is het feit dat er een zogenaamde privacy shutter geïnstalleerd is op de IP camera. Dit houdt in dat de camera’s dicht gaan zodra je thuis bent, zodat jij niet je eigen privacy hoeft in te leveren om je eigen veiligheid te kunnen waarborgen.

Het nut van een IP camera

Berichtnavigatie


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.