Huishoudproducten

 

Huishoudproducten zijn niet te missen in ons dagelijks leven! Soms echt een noodzaak en soms omdat het gewoon lekker fris ruikt. Nu zijn er tal van producten op de markt die helpen bij het reinigen. Wat wil je reinigen? Wat voor ondergrond en materiaal is het? Wil je het zelf schoonmaken of laat je het schoonmaken? Dit zijn allemaal vragen die je kunnen helpen.

Wat wil je reinigen en wat voor materiaal is het?

Vaak beseffen we niet helemaal dat er voor verschillende oppervlakken producten op de markt zijn. We willen natuurlijk wel dat alles mooi intact blijft, zeker in een huurhuis. Weet je al wat je wilt reinigen? Dan is het van belang om het juiste product te gebruiken. Hieronder hebben we een rijtje opgesteld waarbij een aantal schoonmaakproducten worden uitlicht.

Parketvloer: Lecol Clean OH49
Gebruik voor een parketvloer een neutrale zeep die niet erg hardnekkig is. Voor geoliede vloeren maakt dit veel verschil uit.

Gordijnen: Wassen!
Gordijnen kun je gewoon wassen, of laat ze stomen bij een stomerij.

Douche: Cif Easy Clean Badkamer Spray
De douche is goed en eenvoudig aan te pakken met een badkamer spray. Hiermee haal je de kalk weg en wordt het weer glanzend.

Toilet: Bleekmiddel
Het toilet is goed schoon te maken d.m.v. bleekmiddel. Hiermee dood je de bacteriën en ruikt het weer een stuk schoner. Bleekmiddel is te verkrijgen in verschillende geuren.

Kookplaat: HG kookplaat reiniger
Wij hebben goede ervaringen met deze kookplaat reiniger. Eenvoudig aan te brengen en goed bij te houden.

Oven: Citroenen
Geloof het of niet, maar citroenen zijn helemaal top om schoon te maken. Zuig de oven goed uit, en verhit te schijfjes citroen en neem daarna je oven af met een doekje. Lees ook eens dit artikel.