Welke man wil dit nou niet?! Een mancave waar je even kan ontsnappen van je dagelijkse leven. Een ruimte waar je heerlijk met vrienden kan zitten en genieten van de meest gezellige avonden. Hoe richt je alleen zo’n mancave in? Hou je het bij een bank of kies je ook voor een pooltafel? Allerlei opties waar alleen jij een keuze over kan maken. Echter helpen we je graag naar een mancave in drie stappen.

 

1.  De juiste locatie

Het is wel belangrijk dat je de juiste ruimte kiest voor de mancave. Heb je kids? Dan is het niet slim om de mancave in de nabije buurt te doen bij de kinderkamers. Vooral niet als je tot in de late uurtjes graag even met wat vrienden wil zitten. Kies dus een ruimte waar je rustig je gang kan gaan en waar je natuurlijk ook speling hebt in de inrichting ervan.

 

2.  Kies de activiteiten

Dan is het natuurlijk van belang dat je weet wat je in die mancave wilt doen. Game je graag? Dan is een gamehoek natuurlijk wel gewenst. Maar speel je liever een potje tafeltennis, dan kun je overwegen om een tafeltennistafel erin te zetten. Een bar mag natuurlijk sowieso niet ontbreken, een drankje is altijd goed om te hebben.

 

3.  Inrichting

Nu je weet wat je precies wilt doen in de mancave lijkt de inrichting appeltje eitje. De grootste onderdelen zul je al snel uit kunnen zoeken in de stijl die jij graag zou willen. Toch kun je interieuradvies in Bussum vragen om er zeker van te zijn dat de inrichting voldoet aan jouw wensen.

 

Op zoek naar interieurstylist? Vraag het Sinds1932!