Overweegt u een goedkope kunststof vloer? Goedkope gietvloeren wijst u graag in de goede richting. Of het nou gaat om een voordelige ondergrond of een extra stevige vloer. Wij zijn dé specialist in kunststof gietvloeren en bieden u eindeloze mogelijkheden om de perfecte vloer aan te laten brengen. U kunt op ons inschakelen voor een vloer voor uw huis, Maar ook voor vloeren en bedrijfspanden is de gegoten vloer uitstekend geschikt.

De mogelijkheden met een gietvloer zijn ongekend

Een kunststof vloer biedt een voordelige en veelzijdige oplossing voor vrijwel ieder interieur. Waar traditionele vloeren vaak niet meer voldoende duurzaam zijn, gebruiken we kunststof voor een comfortabele en karaktervolle vloeren die ook nog eens super lang meegaan. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende vloeren: Normale gietvloeren, vloercoating en epoxyvloeren.

Voordelige vloercoating

Een vloercoating is een dunne laag die bovenop een kunststof vloer aangebracht kan worden. Een vloercoating biedt de volgende belangrijke voordelen: weinig onderhoud, een gelijke vloer en aan te brengen in diverse kleuren. Een vloercoating is een perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke vloer die erg lang meegaat. Het ziet er bovendien ook nog eens prachtig uit. Je kan zelf een ontwerp maken of dit door de gietvloer specialist laten doen.

Stevige epoxyvloeren

Een dikkere epoxyvloer is de perfecte oplossing voor industriële toepassingen waar er net even wat meer gevraagd wordt van de ondergrond, zoals fabrieksruimtes, magazijnen, werkplaatsen en ook winkels maken er veelvuldig gebruik van. Een groot voordeel is dat deze vloeren erg lang meegaan en ook bestand zijn tegen krassen en slijtage. Het onderhoud vergt bovendien niet veel werk en u kan er jarenlang van genieten.

De voordelen van een goedkope kunststof gietvloer

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *