Een airco is in het klimaat van vandaag de dag -ook in Nederland- zeker geen overbodige luxe meer. De zomers worden steeds warmer, enerzijds aangenaam maar wanneer je ’s nachts weer in je bed ligt te zweten is het een stuk minder fijn. Investeren in een goede mobiele airco is daarmee ook al jaren geen luxe meer, maar een must om overdag optimaal te kunnen presteren. Slaap is namelijk nogal eens een onderschatte factor geweest, maar is dat vandaag de dag zeker niet meer. Wanneer je niet voldoende slaapt, ga je daar vroeg of laat de rekening van krijgen. Hoe die rekening eruit ziet? Van ‘gewone’ vermoeidheid tot zelfs lichamelijke klachten zoals hoofdpijn. Daarmee is de aankoop van een airco een must. Nu is dit makkelijker gezegd dan gedaan, een airco vraagt namelijk wel om de nodige hand- en spandiensten om het optimaal zijn werk te laten doen. Welke zaken dat zijn? Onder andere de aanleg van een afvoer naar buiten. Welke tips je wilt kennen om de buis van de airco weg te werken? Lees snel verder.  

Mobiele airco 

Wanneer je voor het eerst een airco aanschaft is het aan te raden voor een mobiele airco te gaan, wanneer je twijfelt over in welke ruimte je hem gaat gebruiken. Een mobiele airco zorgt er namelijk voor dat je het kunt verplaatsen naar de ruimte waar je het nodig hebt. Niet alleen efficiënt maar ook voordelig. Zo kun jij in de zomer zowel een koele werk- als slaapkamer hebben door de inzet van één mobiele airco. Maar die afvoerbuis, hoe doe je dat? Bij een hybride airco zijn daar fantastische gadgets voor zoals een buis door de brievenbus. Hiermee hoef je geen aparte gaten te boren die je in de winter juist weer niet wil, maar je kunt gewoon je bestaande brievenbus gebruiken. Ideaal en ook eenvoudig weer op te ruimen. Hiermee hoef je dus geen eens een buis weg te werken, maar kun je het snel weghalen.  

Geen brievenbus in de buurt?  Maar heb je geen brievenbus in de buurt maar wel behoefte aan wat koele lucht? Dan is een buis door raam ook een perfecte oplossing. Je zult je nu natuurlijk wel afvragen of dit niet direct ervoor zorgt dat enerzijds de airco staat te blazen, en aan de andere kant de warme lucht weer binnenstroomt door het raam? Dat valt dan juist weer mee. Doordat je een afhechtingskit erbij krijgt geleverd zal op een chique en stijlvolle manier je raam afgehecht zijn maar toch zal de buis naar buiten kunnen. Een perfecte win-win situatie waardoor in iedere ruimte met een geschikt raam tegenwoordig een mobiele airco geplaatst kan worden. De impact van de installatie valt daarnaast ook enorm mee, het is voor iedereen die een gebruiksaanwijzing kan lezen prima te doen. 

 

Kortom, investeer in een mobiele airco en je zult jezelf zeer dankbaar zijn in de toekomst. Wacht hier niet mee totdat het kwik behoorlijk stijgt, dan is het namelijk het allerduurste en is het bijna nergens meer te koop. Start op het moment met oriënteren en kopen ruim op tijd, zodat jij je ook kunt verdiepen in de wijze van installatie en bevestiging. Dan weet je zeker dat jij optimaal van de zomer geniet. Wel de heerlijke warmte van zomerse zonnestralen, maar ook de koele nachten door een mobiele airco te kopen! 

Dit zijn ze! Dé tips om de buis van een mobiele airco weg te werken!

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *