Ga je verhuizen, dan moet je rekening houden met een hoop zaken. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de verhuizing zelf. Doe je dit via een verhuisbedrijf, of regel je het zelf met behulp van familie en vrienden?

Plus- en minpunten van een verhuisbedrijf

Schakel je een verhuisbedrijf in, dan is natuurlijk het grootste voordeel, dat zij alles voor je regelen. Meubels worden uit elkaar gehaald, en indien je dit wilt pakken de verhuizers ook de dozen in. Vanwege de ervaring die ze hebben, worden jouw spullen goed ingeladen en naar de plaats van bestemming gebracht. Waar de verhuizers vervolgens alles weer uitladen en de boel monteren. Helaas is het niet bepaald goedkoop, en kan het zijn dat je, als je alles door het bedrijf laat regelen, het overzicht verliest. Waar zijn je spullen naartoe gebracht binnen je nieuwe huis?

Met name wanneer er grotere afstanden afgelegd moeten worden, is een verhuisbedrijf erg handig, door het gebruik van een grote vrachtwagen.

Zelf verhuizen en de voor- en nadelen hiervan

Het grootste pluspunt is natuurlijk geld besparen. Jouw persoonlijke verhuisploeg helpt je met in- en uitladen. De wagen die je (waarschijnlijk) huurt kun je afstemmen op de hoeveelheid spullen die je mee gaat nemen. Je kunt dan ook kiezen voor een kleine vrachtwagen of een aanhangwagen. Het nadeel van zelf verhuizen is dat je alles zelf moet regelen. Van het inpakken, tot het etiketteren, tot het dirigeren van je verhuisploeg. Dus bezint eer je begint.

 

Een verhuisbedrijf of zelf verhuizen?

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *