Jaarlijks gebeuren er enorm veel ongelukken in huis. Een groot deel hier van wordt veroorzaakt door gladheid waardoor mensen uitglijden. Vaak zijn dit oudere mensen die hun evenwicht minder goed onder controle hebben, maar het zijn ook heel vaak kinderen en volwassenen die nare verwondingen overhouden door uitglijden.
Om uitglijden te voorkomen zijn er speciale antislip matten gecreëerd. Antislip matten zijn er voor alle doeleinden. Zoek je een antislipmat voor onder je vloerkleed, voor onder de douche of voor in bad? Je vindt ze allemaal. In de stad zijn weinig winkels te vinden die deze speciale grip matten verkopen. Online is er meer keuze. Een webshop zoals www.antislipmatkopen.nl biedt de matten aan voor alle doeleinden. Je vindt er douche matten, bad matten, antislip sokken, matten voor in je keuken en matjes die je onder je tafelkleed of vloerkleed kunt leggen om te zorgen dat deze op zijn plek blijft liggen. Ook vind je hier artikelen voor het creëren van een antislip trap. In dit artikel vertel ik je meer over het antislip maken van je trap.

Je kunt overal in huis uitglijden en er nare verwondingen aan overhouden, in de badkamer en op de trap is dit het gevaarlijkst. Op de trap is het gevaarlijk omdat je dan een behoorlijk stuk naar beneden kunt vallen, zeker als je vanaf een van de bovenste treden valt. Je kunt zowel voorover als achterover vallen en in beide gevallen loopt dit niet altijd goed af. Je kunt er botbreuken, kneuzingen en soms zelfs hersenschuddingen of een levenslange handicap aan overhouden. Om te voorkomen dat je uitglijdt op de trap raden we je allereerst af om met gewone sokken van de trap te lopen. ‘Gewone’ sokken zijn glad en maken de kans op uitglijden daarom nog veel groter. Hiervoor zijn speciale antislip sokken ontworpen, dit zijn sokken die speciale grip nopjes aan de onderkant hebben die er voor zorgen dat je meer grip hebt en dus niet gauw meer uitglijdt. Wil je nou zorgen dat de trap zelf antislip is? Dan kun je daar bepaalde artikelen voor gebruiken. In het assortiment van Antislipmatkopen vind je speciale antislip tape die je op de randen van je traptreden kunt plakken. Deze tape heeft een grip laag welke ruw is waardoor je niet snel uitglijdt. Het antislip tape is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor zowel binnen gebruik als buitengebruik. Heb je dus een gladde trap buiten in je tuin of bij je bedrijfspand? Plak er dan speciaal antislip tape op voor buiten!

Met de antislip artikelen in huis maak je het leven in huis een stuk veiliger. Je zorgt er voor dat de kans op ongelukken veel kleiner wordt. Het is dus zeker aan te raden om deze artikelen te gebruiken in huis, zeker wanneer je regelmatig kinderen in huis hebt.

Antisliptrap in huis

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *