Er is altijd wel een kamerscherm te vinden dat past bij de rest van uw interieur. In de webwinkel van Canvasscherm.nl, kunt u namelijk kiezen uit verschillende kleuren en modellen. Naast populaire kleuren zoals wit, zwart en bruin kunt u ook kiezen voor de kleur naturel. Afhankelijk van de ruimte en uw persoonlijke voorkeur kunt u kiezen voor houten, japanse, canvas of multifunctionele kamerschermen. Deze kunnen zowel in kleine als grote ruimtes geplaatst worden. Als u een kleine ruimte wilt voorzien van een kamerscherm, kies dan voor een model dat bestaat uit 3 panelen. Wilt u een breder kamerscherm, bekijk dan de modellen bestaande uit 4 of meer panelen.

Stevig en flexibel

Een belangrijk kenmerk van kamerschermen is de stevigheid. Om deze schermen te kunnen vervaardigen wordt gebruik gemaakt van stevige houtsoorten. Naast de stevigheid kunt u ook profiteren van flexibiliteit. Dankzij metalen scharnieren kunnen de houten kamerschermen eenvoudig gedraaid worden. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe het kamerscherm wordt neergezet. U kunt de kamerschermen gebruiken voor decoratie, maar ook als scheidingswand. Zo creëert u van één ruimte twee ruimtes, dit zorgt voor extra privacy.

Eenvoudig in gebruik

De kamerschermen van Canvasscherm zijn eenvoudig in gebruik dankzij het lichte gewicht. De aangebrachte scharnieren zorgen ervoor dat het scherm eenvoudig in- en uitgeklapt kan worden. Ook in ruimtes waar het niet kan blijven staan en regelmatig opgeruimd moet worden is het kamerscherm toepasbaar. Of u nu een kamerscherm in uw eigen woning, salon, kantoor of praktijkruimte wilt plaatsen, het kan allemaal. Elke ruimte is geschikt, zolang er maar voldoende ruimte is om het scherm neer te zetten. De hoogte bedraagt meestal namelijk meestal 180 centimeter. De breedte verschilt per model kamerscherm, de meeste modellen zijn minimaal 120 centimeter breed.

Ruim assortiment en snelle levering

Er zijn tegenwoordig verschillende bedrijven die kamerschermen verkopen. Een aankoop via Canvasscherm.nl biedt echter een aantal voordelen! Wij werken namelijk met een eigen voorraad. Het voordeel hiervan is dat wij bijna alle schermen direct kunnen leveren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het scherm goed wordt verpakt, zo worden beschadigingen voorkomen. Binnen Nederland betaalt u geen verzendkosten, nog een reden om uw kamerscherm bij Canvasscherm.nl te kopen!

Een Kamerscherm voor ieder interieur

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *