Vindt u dat uw gevel de laatste jaren zijn schoonheid een beetje verloren is? Wees gerust, in ons kikkerlandje komt een dergelijke opinie regelmatig voor. Door weer en wind bijvoorbeeld kan een verkleuring van de bakstenen ontstaan. Dit kan ervoor zorgen dat uw pand een ietwat grauwere uitstraling gekregen heeft. Of is het u juist opgevallen dat er scheuren ontstaan zijn in uw gevel? Ook dan bent u zeker niet de enige. Wegwerkzaamheden, grondverzakking, allen zijn mogelijke oorzaken voor de scheuren in uw gevel/muren.

Verkleurde stenen

Alle panden en huizen die blootgesteld worden aan weer en wind ondergaan een vorm van verwering. Waar men dit voornamelijk aan herkent is de verkleuring van de stenen. Door vorst bijvoorbeeld ontstaat er schade aan het oppervlak van de bakstenen. Dit veroorzaakt de verkleuring. Door een team van professionals in te schakelen voor uw gevelrenovatie kunt u uw gevel weer laten stralen als nooit tevoren. Deze frisse look en feel van uw woning of pand is uiteraard erg prettig voor het aanzicht. Net alsof u een nieuw huis binnenstapt. Maar een goed onderhouden gevel doet meer; het kan ook voor een grote waardevermeerdering zorgen! Wilt u dus binnenkort uw woning of bedrijfspand verkopen? Denk dan aan gevelrenovatie.

Scheuren in de muur herstellen

Bouwwerkzaamheden in de omgeving, constructiefouten of zelfs het wonen aan een zeer drukke weg kan voor scheuren in uw muren zorgen. Dergelijke muurschade is erg ontsierend voor uw woning en zal voor waardevermindering zorgen. Daarnaast is het ook nog eens onveilig, sinds de scheuren verder kunnen scheuren en uw gevel het zou kunnen begeven. Heeft u dus scheuren in uw muur, al langere tijd of sinds kort, twijfel dan vooral niet om een gevelspecialist in te schakelen. Zij doen uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van de scheuren om zo tot een duurzame oplossing te komen. Hierdoor bent u naderhand verzekerd van een stralende gevel én zal het probleem zich niet snel weer voordoen.

Laat uw gevel weer stralen door professionals

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *