De tuin is de plek waar je met je gezin kunt genieten tijdens het warme zomerweer. Het is een geweldige plek om tijd door te brengen met je gezin om te eten, drinken en gewoon te praten. Het zou geweldig zijn als je daar wat quality time kunt doorbrengen. Je kunt lekker dineren in je tuin of een klein feestje geven om elke gelegenheid te vieren. Om een etentje in je tuin te houden, heb je een soort eettafel en stoelen nodig, zoals de Wicker tuinset. Er zijn veel winkels die terrasmeubilair verkopen, maar als je geen meubels wilt kopen, kun je alle spullen van thuis pakken. Zorg ervoor dat ze duurzaam en sterk genoeg zijn om verschillende weersomstandigheden te weerstaan. Als je meer uit je tuin wilt halen, kun je de volgende eenvoudige tips volgen.

Bepaal wat het belangrijkste is

De eerste stap die je moet nemen als je meer uit je tuin wilt halen, is beslissen wat het belangrijkste is. Als je kijkt naar de ruimte waar je graag buiten zou willen zitten en wilt genieten van een lekkere maaltijd met vrienden en familie, probeer je dan eens voor te stellen hoeveel ruimte je nodig hebt voor die tafel en stoelen. Houd er rekening mee dat je waarschijnlijk ongeveer een meter extra ruimte aan elke kant van de tafel wilt, zodat mensen elkaar elkaar niet tegen het lijf lopen op tegen de tafel stoten.

Banken of stoelen?

Nadat je hebt besloten hoe groot het gebied wordt, kies je of je wilt upgraden van een eenvoudige tuinset naar een eethoek met banken. Banken bieden extra zitplaatsen tegen lagere totale kosten dan stoelen afzonderlijk te kopen. Houd er echter rekening mee dat het moeilijk is voor mensen die op banken zitten om elkaar aan de andere kant van de tafel te zien, tenzij de banken in een L-vorm of langs de rand van je tafel worden geplaatst. Als je upgrade naar een eethoek met zes stoelen, zorg er dan voor dat ze allemaal comfortabel rond je tafel passen en laat aan beide uiteinden van de tafel zoveel mogelijk ruimte over voor de benen van mensen.

Meer uit je tuin halen? Lees deze tips

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *