Voor veel mensen is inbraak in hun woning één van hun grootste angsten. Je woning is voor veel mensen erg belangrijk, het is een plek waar al je spullen zijn, en belangrijker nog, misschien ook je gezin. Geen wonder dat veel mensen bang zijn voor een inbraak. Gelukkig zijn er wel manieren om jezelf en je gezin te beschermen tegen inbraak. Goede sloten zijn natuurlijk een begin. Als een deur niet open kan wordt inbraak al lastig. Natuurlijk kunnen inbrekers ook op andere manieren binnen komen. Daarom kun je het beste een inbraak voorkomen in plaats van afweren.

Inbraakpreventie

Stel, jij bent een inbreker. Je zit te twijfelen om in te breken bij twee huizen, het ene huis heeft een hek, maar geen camera’s. Het andere huis heeft geen hek, maar wel camera’s. Veel inbrekers kiezen ervoor om hek te beklimmen, dat is namelijk makkelijker dan een netwerk van camera’s te omzeilen. Door te investeren in camera’s om je huis voorkom je dus dat dieven proberen in te breken, ze vinden het namelijk een te groot risico.

Camera’s

Je kan voor een aantal soorten camera’s kiezen, bijvoorbeeld een camera met een sd kaart. Deze filmt de omgeving en slaat alle beelden op. Een andere optie is de zogenaamde IP camera, deze staat in verbinding met wifi netwerk waardoor je altijd kan zien wat er om je huis gebeurt. Op deze manier heb je altijd zicht op je huis en weet je altijd of je de politie moet waarschuwen. Bij bedrijven als Somfy zijn deze camera’s te verkrijgen, veel modellen hebben ook nog eens een mooi ontwerp zodat ze je huis beschermen en er nog goed uitzien ook! Het gebruik van een IP camera is dus een goede manier om je huis te beschermen tegen inbraak, omdat je altijd kan zien wat er gebeurt en inbrekers je huis sneller voorbij zullen lopen.

Houd je woning altijd in de gaten een IP camera

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *