Als je een groot feest geeft is het altijd weer zoeken naar leuke aankleding van de ruimte. De feestlocatie moet natuurlijk wel sfeervol zijn ingericht, zodat de gezelligheid direct met 3-0 voorstaat. De decoratie die je daarvoor kunt kopen is op veel plekken verkrijgbaar. Ook zijn er gespecialiseerde feestdecoratiewinkels waar je terecht kunt. De decoratie artikelen variëren van kleden en kussens tot schalen, glazen potten en verlichting.

Papieren lampionnen als feestdecoratie
Een prachtig artikel voor het aankleden van de feestlocatie is de papieren lampion. Zeker als het hele plafond wordt vol gehangen met lampionnen geeft dat een bijzonder mooie sfeer. Deze ronde papieren lampionnen zijn op te hangen in verschillende maten en ook kun je kiezen uit verschillende kleuren. Bij VanKaarstotServet zijn 3 maten verkrijgbaar waarmee je leuk kunt combineren. Deze zijn 20, 35 en 50 cm. Qua kleur is er veel keuze. Het aanbod kun je zien als je op de gewenste lampion klikt. Bij een wat chiquer feest of feest met moderne decoratie zie je vaak dat alleen de kleur wit wordt gebruikt. In de lampionnen kun je een led lichtje hangen, zodat je eenvoudig, zonder stroomdraden, licht kunt maken. Deze lichtjes kun je gewoon er gewoon bij bestellen. Voor een bijzonder sfeereffect kun je eerst met dikke nylon draad overspanningen maken, waaraan je later de lampionnen ophangt. Zo lijken er lichtgevende bollen door de ruimte te zweven.
Ook erg fijn is de prijs. Voor een relatief klein bedrag kun je al snel het hele plafond vol hangen met lampionnen.

Voordelen papieren lampionnen

  • Sfeervolle originele feestdecoratie
  • Eenvoudig op te hangen
  • Mooi om mee te combineren door verschillende maten en kleuren
  • De lampionnen zijn, zeker in grotere hoeveelheden, goedkoop als decoratie
  • Eenvoudig te verlichten met een led lichtje

Papieren lampionnen kopen online
De lampionnen van papier kun je prima online kopen. Dit is geen artikel dat je perse eerst vastgehouden, gevoeld en geroken moet hebben om te weten wat het is. Ze zijn ook eenvoudig te verzenden in grote hoeveelheden, want ze zijn plat te maken en breken niet als de verzenddoos valt. We adviseren om het papieren lampionnen kopen bij VanKaarstotServet te doen. Deze winkel is betrouwbaar, goedkoop en levert snel. De service is perfect.

VanKaarstotServet voor sfeervolle decoratie
Een webshop waar je mooie feestdecoratie artikelen kunt kopen is VanKaarstotServet. In deze online winkel heb je een enorm sfeerassortiment, uiteenlopend van kaarsen tot vuurkorven en van bloemen tot lampionnen. Met meer dan 3000 artikelen heb je hier altijd keuze uit mooie accessoires ter aankleding van het feest.

Papieren lampionnen aan het plafond creëren een enorme feestsfeer

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *