Leren plankdragers zijn in de mode

Heb je graag een modern interieur? Wil je niet veel geld uitgeven? Dan zou je kunnen overwegen om leren plankdragers te kopen. Die zijn hip, trendy en stoer. Diverse woontijdschriften hebben er aandacht aan besteed. Kennelijk zijn leren plankdragers op dit moment in de mode. Met leren plankdragers kan eenvoudig opbergruimte worden gemaakt.

Stoere uitstraling met leren plankdragers

Leren plankdragers zijn stijlvol en stoer. De stoere leren plankdragers zijn ongetwijfeld een prima oplossing voor je opbergproblemen. En deze unieke en bijzondere oplossing is ook niet duur. Met een klein budget kun je van een houten plank iets bijzonders maken.

De leren plankdragers worden boven de plank bevestigd. De gewichtsverdeling is veel beter dan bij de onder de boekenplank bevestigde houten steunen. Op een boekenplank rust vaak veel gewicht. Boekenplanken met houten steunen kunnen uit de muur worden getrokken. Bij boekenplanken met leren plankendragers is het gewicht veel beter verdeeld. Het zwaartepunt wordt tegen de wand gehouden. De leren plankendragers zijn dus niet alleen maar stoer. Ze zijn ook prima geschikt om zware boeken te dragen.

Kies je voor een stoere uitstraling met leren plankendragers? Dan heb je volop keus wat betreft de kleur. De van echt leer gemaakte plankendragers zijn leverbaar in onder andere bruin, groen, zwart en antraciet. Het zijn allemaal diepe warme kleuren.

Het bevestigen van de stoere plankendragers is niet moeilijk. Ze worden vaak als set geleverd. De plankdragers worden geleverd met bijpassende messing schroeven. Zorg vervolgens zelf voor een steigerhouten plank en je bent verzekerd van een extra stoere uitstraling.

Leren plankdragers zelf maken

Je kunt de stoere leren plankdragers kopen bij diverse doe-het-zelf-zaken. Handige jongens kunnen ze echter zelf maken. Alles wat je nodig hebt is een houten plank, twee schroeven, twee pluggen, twee leren riemen, een stanleymes, een liniaal en een boor/schroefmachine. Uit de leren riemen moet je dan stukken van circa 90 cm snijden voor het mooiste resultaat.

Duurzame materialen

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor duurzaamheid, Zowel de houten plank als de leren plankdragers zijn duurzame materialen. Ook de duurzaamheid van het materiaal kan je dus doen besluiten om de stoere leren plankdragers aan te schaffen.

Leren plankdragers zijn in de mode

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *