Bureaustoel bestellen? Hierop moet je letten!

Een goede bureaustoel kopen is een investering in je productiviteit en gezondheid. Je wilt natuurlijk een goede stoel die zorgt voor een gezonde zithouding, maar je wilt natuurlijk ook dat de bureaustoel er goed uitziet. Er zijn genoeg design bureaustoelen die erg comfortabel zitten, maar probeer tussen al die design bureaustoelen maar eens de juiste te vinden. Dat is lastig. Daarom geven wij in dit artikel een aantal handige tips!

Tip 1: Let op de rugleuning

Design bureaustoelen met een goede rugleuning zijn essentieel. Je wilt zo productief mogelijk werken zonder pijntjes door een slechte stoel. Een goede stoel moet daarom voldoende ondersteuning bieden aan de hele rug, zoek dus naar een bureaustoel me volledige rugleuning. Ook is het aangeraden om te zoeken naar een bureaustoel waarvan de rugleuning verstelbaar is.

Tip 2: Bekleding

Naast de ondersteuning die een stoel biedt is ook de bekleding erg belangrijk. In de meeste situaties geldt: ademend is beter, zeker als je de hele dag zittend op je bureaustoel werkt. Een ademende rugleuning is erg fijn voor het comfort. De meeste design bureaustoelen hebben leren bekleding, wat ook erg comfortabel zit.

Tip 3: Waterval-rand

Een zogenoemde waterval-rand is erg belangrijk. Deze rand helpt namelijk de druk op de bovenbenen te verlichten. Aan de voorkant loopt de bureaustoel naar beneden toe af (zoals een waterval). Naast de waterval-rand is het bij design bureaustoelen ook belangrijk om te letten op de vorming van het zitvlak. Het gewicht moet door de vorming optimaal verdeeld worden om zo comfortabel mogelijk te zitten.

Tip 4: Gewrichten in 90 graden

Als je de keuze moet maken uit vele modellen design bureaustoelen is het belangrijk om te kiezen voor een model waarbij je gewrichten comfortabel kunnen steunen in een hoek van 90 graden. Als dit het geval is dan heb je de juiste bureaustoel gevonden.

Tip 5: Verstelbaar

Een van de belangrijkste punten is dat een bureaustoel verstelbaar is en dat je deze helemaal kan aanpassen naar je eigen lichaam. Ga dus op zoek naar verstelbare design bureaustoelen. Deze modellen zorgen ervoor dat je ze helemaal kunt afstellen naar wens. Ons advies is dan ook altijd om te zoeken naar design bureaustoelen die je kunt verstellen. Ook is het belangrijk om erop te letten dat ze gemakkelijk verstelbaar zijn en dat hiervoor geen gereedschappen nodig zijn. Kan je geen keuze maken tussen het ruime aanbod design bureaustoelen dat je online vind? Dan is ons advies om te zoeken met bovenstaande tips en te kijken naar de reviews van de design bureaustoelen.

Design Bureaustoelen

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *