Bedrijfsverhuizing; wat komt erbij kijken?

Wanneer je een bedrijf bezit, kan het zijn dat je deze om één of ander reden moet verhuizen. Weet je wat er allemaal komt kijken, bij een bedrijfsverhuizing? Hieronder zullen we je het zo overzichtelijk mogelijk uitleggen. Hoe plan je een bedrijfsverhuizing en werk je het beste samen met een verhuisservice? Lees gerust verder voor meer informatie! Verhuisbedrijven inhuren Om het verhuizen van je bedrijf zo stressloos mogelijk te laten verlopen, kan het verstandig zijn om een verhuisbedrijf in te huren. Ze weten alles van een zo efficiënt mogelijke aanpak, beginnende met een duidelijke planning. Hierbij wordt er rekening gehouden om de dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen. Samen met het verhuisbedrijf ga je kijken wat er precies verhuisd moet worden. Daarbij wordt de volgorde van de ruimtes die verhuisd moet worden, goed aangegeven. Aan de hand van een draaiboek wordt de planning vastgesteld. Vergeet niet een duidelijk tijdstip aan te geven, waarin de verhuizing plaatsvindt. Checklist maken Het is verstandig om een checklist te maken voor je bedrijfsverhuizing. Wat komt erbij kijken? Aan wie moet je de verhuizing van je bedrijf doorgeven? Denk daarbij aan je klantenbestand en zakenpartners. Hoeveel verhuizers heb je nodig en wat zijn de kosten daarvan? Hoeveel transportkosten moet je betalen? En voorrijkosten, hoeveel vraagt het verhuisbedrijf daarvoor? Moet je gebruik maken van een liftservice? Hoeveel verhuisdozen heb je nodig? Het is handig om vooraf per verhuisbedrijf offertes aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je voor een redelijke prijs je bedrijfsverhuizing kunt gaan regelen. Even een voorbeeld van een checklist:

  • vooraf klusjes doen i.v.m verhuizing
  • spullen in(laten)pakken
  • eventueel piano verhuizen
  • parkeervergunning regelen
  • liftservice
  • opslag inboedel regelen

Geld besparen op bedrijfsverhuizing Het kost geld om je bedrijf te verhuizen. Hoe kun je de kosten zoveel mogelijk beperken? De kosten op een verhuisbedrijf kun je beperken door op het volgende te letten:

  • Verhuizer kiezen uit eigen regio (besparen op voorrijkosten)
  • Kleine klussen zelf doen, zo bespaar je kosten
  • Vooraf offertes aanvragen

EPV keurmerk voor erkende verhuisbedrijven De waarde die verhuisbedrijven uitdragen wanneer ze in het bezit zijn van een EPV keurmerk zijn; zekerheid, kwaliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, veiligheid en milieu. Het verhuisbedrijf voldoet dan aan hoge kwaliteitseisen van het verhuizen. Door een erkend verhuisbedrijf in te huren, ben je zekerder van een perfecte verhuizing. Je kunt zorgen loslaten en jezelf richten op belangrijke zaken. Om zoveel mogelijk te kunnen ontspannen tijdens een toch al heftige verhuizing, is het inhuren van een gespecialiseerd verhuisbedrijf een uitkomst. Er komt genoeg bij kijken, wanneer je bedrijf verhuisd moet worden. Vooraf de zaken goed regelen, betekent achteraf minder gedoe. Succes met je bedrijfsverhuizing!

 

 

Een Bedrijfsverhuizing

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *