Een goede manier om een persoonlijke sfeer te creëren is foto’s plaatsen. Je kan dit door het hele huis doen. Foto’s zijn uniek en mooie herinneringen aan momenten van je leven. De geboorte van je kinderen, je mooiste vakantie, maar ook een mooie herinnering aan je overleden opa. Deze momenten verdienen in een plekje in je interieur om die persoonlijke sfeer aan te brengen. En om ervoor te zorgen dat foto’s niet in een lade of op een stapeltje verdwijnen, koop je er een mooie Fotolijst omheen.

Voor elke stijl een fotolijst

Je kunt de mooiste fotolijsten online vinden. Ze zijn er in verschillende stijlen, afmetingen en kleuren. Of je nu een strak en modern interieur hebt, of een klassiek en landelijk geheel bij je thuis hebt gecreëerd, er is altijd wel een lijstje dat bij jouw foto en interieur past. Ga jij voor die grote, robuuste, barokachtige fotolijst of ben je meer op zoek naar een klein formaat silverplated model. Ook heb je de keuze uit ophangen of neerzetten. Wil je jouw foto naast de tv op het tv-kastje plaatsen of zie je hem toch liever terug hangend in het trappengat. Het kan allemaal, want het aanbod is enorm. De kleine fotolijstjes of grote fotolijsten zijn een verfraaiing je woonkamer, keuken, kantoor en interieur.

Net even wat anders

Liever niet een standaard fotolijst aan de muur? Misschien is een collagefotolijst dan wel wat voor je. Hierin kun je meerdere foto’s kwijt en er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor strakke, zwart-wit gekleurde lijsten, of juist een klassiek model met een hoop versieringen. Ook hierin zijn zowel hangende als staande modellen verkrijgbaar. Dus wil je meerdere foto’s kwijt op jouw dressoir? Dan is een collage fotolijst een goed idee voor je.

Maak het nóg persoonlijker

Liever iets unieks aan de muur? Dan is het inlijsten van het geboortekaartje van je zoon of dochter een leuk idee. Ook deze lijsten zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, zodat hij altijd matcht met jouw interieur. De geboortelijstjes zijn natuurlijk ook een erg leuk en origineel kraamcadeau. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in neutrale kleuren, zodat hij altijd in het interieur van de kersverse ouders past!

Een persoonlijke sfeer in huis aanbrengen

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *