Ben jij helemaal weg van je interieur? Dan mogen een stel kwalitatieve foto’s niet ontbreken. Je kunt tegenwoordig met je eigen camera al gave foto’s maken die ook nog een de juiste kwaliteit hebben. Echter is het nu natuurlijk de kunst dat je weet hoe je het interieur het beste op de foto zet. Denk aan de posities, accessoires en natuurlijk de belichting in de ruimte.

De sfeer

Welke sfeer wil je weergeven op de foto? Hier moet je over nadenken wanneer je de foto maakt. Een warme sfeer kan natuurlijk mee worden gecreëerd wanneer het schemert en je gezellige kaarsen aan kan doen. Wil je een open en clean sfeer, dan is het belangrijk dat er veel licht in de ruimte valt en dat alle meubels strak gepositioneerd zijn. Zorg ervoor dat de schuifwand deuren in Kampen dicht zijn, zodat je niet tegen rommel aan kijkt. Deze zijn te krijgen bij Totaalinrichting van Dijk.

Belichting

Wat hierboven ook al even naar voren kwam is de belichting. Maar de belichting heeft niet alleen invloed op de sfeer, maar ook op de kwaliteit foto. Volle zonlicht in de ruimte hoeft niet altijd een goede kwaliteit foto te betekenen. Zonlicht kan de kwaliteit van de foto namelijk ook ontzettend tegenwerken.

Positie

Dan is de positie van belang op hoe het interieur wordt weergegeven. Wil je het hele interieur erop? Dan is het belangrijk dat je op een hoger punt staat met de volledige ruimte in beeld. Je kunt natuurlijk ook spelen met voorwerpen die dicht bij de camera staan en andere meubels die verder staan.

Hoe maak je de beste foto’s van je interieur

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *