Wanneer je woning gaat opknappen, verbouwen of renoveren kan het handig zijn om een aanspreekpunt te hebben voor gratis hulp en advies. Piet de Vries, ook bekend wel om zijn YouTube kanaal en gratis E-book, heeft als beroepsschilder een online platform waarmee hij bezoekers ondersteund met antwoorden en advies. Piet geeft dagelijks antwoord op blog-reacties en forumtopics. Schilderpret is erg praktisch voor de beginnende (beroeps-)schilder. Wil je gratis advies van een schilder? Ga naar Schilderpret.nl

Schilder technieken en tips

Zijn platform is een praktische website waarmee je informatie kunt vergaren over vrijwel iedere schilderklus. Naast het E-book van Piet (Schilder technieken in je huis), kun je door ruim 300 pagina’s bladeren om je te verrijken met allerlei handige tips en werkwijzen.

Vinden wat je nodig hebt

Schilderpret heeft naast alle informatie ook een aantal handige tools. Zo kun je verschillende gratis offerte aanvragen doen, benodigdheden kopen in de online verfwinkel of handel verdrijven op de “vraag en aanbod” pagina.

Deelnemen aan het forum

Het forum van Schilderpret is niet alleen handig om vragen te stellen en je mening te geven. Op het forum heb je ook de mogelijkheid om zelf iets te delen of promoten. Zo kun je kosteloos content plaatsen zoals een gastblog, bedrijfspagina of wellicht een foto-project van je schilderwerk.

YouTube Kanaal

Naast de grote vraagbaak op Schilderpret heeft Piet ook een YouTube kanaal. Op zijn YouTube kanaal heeft Piet inmiddels al honderden video’s waarin hij uitlegt over schilderwerkzaamheden en producten.

Hulp van een schilder

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *