Als men nood heeft aan een noodslotenmaker, weten maar weinig mensen hoe veel ze eigenlijk zullen moeten betalen. Prijzen kunnen enorm variëren bij verschillende bedrijven, maar de belangrijkste factoren die de prijs beïnvloeden zijn altijd hetzelfde. Die factoren zijn dienst, werk, hoeveelheid werk dat aan de oproep werd besteed en materiaal. Het is ook belangrijk om te weten dat de goedkoopste slotenmakers niet altijd de beste zijn voor elk werk. In plaats van enkel naar de prijs te kijken, moeten klanten een balans vinden tussen prijs en de kwaliteit van de dienst.

 

Kost van de dienst

 

Er zullen verschillende kosten aangerekend worden door noodslotenmakers afhankelijk van het soort dienst dat aangeboden werd. Noodsituaties vragen meestal om een mobiele dienst wat betekent dat de slotenmaker naar de site moet komen met al de nodige tools die hij nodig heeft voor het werk bij zich. Sommige bedrijven vragen geen kosten voor deze dienst en zijn bij gevolg dus vaak meer competitief geprijsd met deze reden. Toch baseren diegenen die wel een kost aanrekenen voor een service oproep vaak hun prijzen op de afstand, rijtijd, postcode of buurt.

 

Kost van het werk

 

Wat belangrijk is om te weten op vlak van de kostprijs van het werk door noodslotenmakers is dat ze een enorme opleiding en training hebben moeten volgen voor een erg specifieke vaardigheid. Toch hebben ze allemaal verschillende niveaus van kennis en opleiding zodat hun prijzen erg variëren. Arbeid wordt vaak berekend op basis van hoelang het werk duurt, toch zullen sommige slotenmakers specifieke prijzen hebben voor specifieke jobs. Het is best om te vragen aan het bedrijf hoe ze arbeidskosten aanrekenen voor je hen belt.

 

Kost van de tijd van de technieker

 

De meeste noodslotenmakers rekenen de kost van hun tijd aan in hun arbeidskosten, maar het is belangrijk om elk bedrijf te vragen hoe ze het behandelen. Dit is ook waar ervaring een grote factor in speelt. Een technieker die al jaren in het veld werkt, zal de meeste jobs sneller kunnen afwerken dan iemand die nog maar net begint. Als klanten betalen voor de tijd dat er gespendeerd werd, moeten ze weten hoe ervaren de slotenmakerspecialisten zijn.

 

Materialen

 

Als de reden dat je een noodslotenmaker belt, is om een gebroken slot te vervangen, is het een goed idee om te weten hoe veel een nieuw slot, deurknop of nachtslot kan kosten. Klanten moeten voor alle gebruikte materialen betalen. Daarom is het belangrijk om een zaak te vinden die garantie geeft op hun producten en diensten. Het is gemakkelijk om een goede slotenmaker te vinden die tot een jaar garantie geeft op zijn of haar werk. Op die manier kan het slot gratis vervangen worden als het snel na de installatie breekt.

 

Bezoek de website van de sleutelmaker uit Nijmegen voor meer informatie!

Noodslotenmakers – hoe kies je er één

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *