Redenen om te kiezen voor een steektrap

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor een steektrap te kiezen. In dit artikel zetten we een aantal van deze redenen voor je op een rijtje. Aan het gebruik van steektrappen zitten verschillende voordelen ten opzichte van andere trappen. Wist je bijvoorbeeld dat je een steektrap in sommige gevallen zelf in elkaar kunt zetten? Het voordeel van zo’n steektrap die als bouwpakket wordt geleverd is dat je deze precies zo kunt ontwerpen, dat deze aansluit op het beoogde gebruik hiervan. Een maatwerk trap die je zelf maakt!

1: een steektrap heeft weinig ruimte nodig

Een van de redenen om voor een steektrap in huis te kiezen, is het feit dat deze maar weinig ruimte nodig heeft. Het maakt deze trap tot de ideale oplossing voor de opgang naar een zolderkamer, naar een hoogslaper, enzovoorts. Je kunt de steektrap in een hele scherpe hoek tegen de hoogslaper of zolder aan plaatsen. Zeker in de slaapkamer wil je zo min mogelijk ruimte verspillen aan de trap.

2: je kunt een steektrap eenvoudig bewerken

Ook handig aan een steektrap is het feit, dat je deze eenvoudig kunt bewerken. Kies bijvoorbeeld voor een andere kleur, wanneer je uitgekeken bent op de huidige kleur van de steektrap. De bewerkelijkheid van een steektrap zit ook in het feit, dat je kleine beschadigingen makkelijk kunt herstellen. Schuur het hout op en lak deze opnieuw!

3: een steektrap is een hele goedkope oplossing

Een derde reden om voor een steektrap in huis te kiezen, is het feit dat dit een hele goedkope oplossing is. Doordat je de steektrap zelf in elkaar kunt zetten en kunt monteren, heb je de hulp van een monteur niet nodig. Het bespaart flink op de kosten hiervan. Je koopt de steektrap als een bouwpakket voordelig bij Houtcompleet. Vaak heb je deze binnen enkele dagen al in huis.

Redenen om te kiezen voor een steektrap

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *