Waar vind je kadasterdata?

 

Als je op zoek bent naar Kadasterdata, dan kun je uitstekend een beroep doen op KadastraleKaart.com. De website staat vol met actuele gegevens, aangeleverd door het Kadaster en dus betrouwbaar. De informatie wordt regelmatig ververst en daardoor weet je zeker altijd met de actuele gegevens te maken te hebben. En dat is als je zoekt naar Kadasterdata natuurlijk erg belangrijk.

Zet de bebouwingslaag aan

 

Kadasterdata vind je dus op KadastraleKaart.com. Een website waarvan iedereen in de basis gratis gebruik kan maken. Op de kaart die je ziet staan de onroerende zaken met een Kadastrale registratie geregistreerd. Je ziet de kadastrale percelen liggen als je van bovenaf inzoomt op het gebied waarover je informatie wenst. Je kunt ervoor kiezen de bebouwingslaag aan te zetten, waardoor je ook de bebouwing zoals opgenomen in de Basisregistratie Adressen en Gebouwen ziet. Ook als je niet beslist bepaalde gegevens zoekt, is een bezoek aan de website de moeite waard. Je ziet Nederland van bovenaf en zoomt steeds meer in op je gemeente en je woonplaats om zo je eigen huis te ontdekken. Een aanrader.

Abonnement kan interessant zijn

 

Op KadastraleKaart.com kijk je in beginsel gratis. Tegen betaling kun je snel en gemakkelijk extra informatie downloaden. Die informatie kan betrekking hebben op eigendomsinformatie, terwijl je ook een kaart met maatvoering, informatie over woningtransacties, bestemmingsplannen en vergunningen en een kaart met luchtfoto kunt downloaden. Doe je dat vaker, dan kan een abonnement financieel aantrekkelijk zijn. In bepaalde gevallen kan de informatie op KadastraleKaart.com je echt verder helpen, bijvoorbeeld als je van plan bent een perceel of een woning te kopen.

Plaats vier weken lang een gratis advertentie

 

Je kunt zelfs informatie opvragen over de huidige hypotheek die op een object rust. Ondertussen is het ook een platform geworden waarop jij je kavel of perceel te koop aan kunt bieden. Je biedt de kavel dan meteen bij de juiste doelgroep aan en je weet dat de kavel of perceel breed onder de aandacht gebracht wordt. Het is zeer aantrekkelijk om dit te doen, zeker omdat je de advertentie de eerste vier weken helemaal gratis mag plaatsen.

 

Waar vind je kadasterdata?

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *