5 tips om er met de Kerst warmpjes bij te zitten

 

Zorg dat je er tijdens de Kerst warmpjes bij zit! Voor veel gezinnen is de Kerst een periode van gezellig samen eten, een kerstfilm kijken en cadeautjes uitpakken. Hoe vier jij de Kerst? In dit artikel geven we vijf tips, die zorgen dat je het deze Kerst lekker warm hebt.

 

Tip 1: zorg voor een werkende cv-ketel

Een van de zaken die je niet mag vergeten, is het controleren van de cv-ketel voor de Kerst. Het kan voorkomen dat onderdelen in de cv-ketel versleten zijn en zodoende vervangen moeten worden. Een loodgieter inschakelen is de beste keuze in dit geval! Zo weet je zeker, dat de cv-ketel niet uitvalt met Kerst.

 

Tip 2: plaats een gaskachel in je woonkamer

Hoewel het nu erg laat is om nog een gaskachel te plaatsen, kan dit wel het overwegen waard zijn voor de volgende Kerst. Een gaskachel verwarmt een ruimte niet alleen, maar maakt deze ook gezelliger.

 

Tip 3: neem plaats onder een plaid op de bank

Creëer je eigen knusse plekje in de woonkamer, door onder een plaid op de bank plaats te nemen. Een plaid is lekker warm! Daarbij is het heel gezellig om hier samen met andere gezinsleden onder te zitten.

 

Tip 4: zet gezellige kaarsjes aan

Minstens zo gezellig als het gebruik van een gaskachel, is ook het gebruik van kaarsjes in de woon- en slaapkamer. De kaarsjes stralen weliswaar niet voldoende warmte uit om een ruimte te verwarmen, toch zorgen ze voor de gezelligheid die bij Kerst hoort! Zet de kaarsjes niet te dicht in de buurt van de kerstboom.

 

Tip 5: zorg voor sfeervolle verlichting

Tot slot mag ook een gezellige, sfeervolle verlichting in huis niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor moderne ledverlichting! Met een app op je telefoon kun je deze verlichting van kleur laten veranderen. Voor welke kleur kies jij?

5 tips om er met de Kerst warmpjes bij te zitten

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *