Tegenwoordig hoef je het huis niet meer uit te komen om een bezoekje te nemen aan de sauna, want je kan voordelig je eigen sauna hebben in je eigen huis! Vaak zijn er al mogelijkheden vanaf 2000 euro. Vaak zie je dat mensen een extra slaapkamer in hun huis omtoveren tot hun eigen wellness plek.

De voordelen

Het grootste voordeel natuurlijk is dat je na je drukke dag alleen nog maar hoeft om te kleden en je stapt meteen je eigen sauna in. Er zijn geen andere mensen en je kan even een moment hebben voor jezelf. Je hoeft niet meer de deur uit en je kan na je sauna sessie meteen onder de douche stappen en een lekkere simpele kleren aan te doen. Het maakt allemaal niet meer uit of het koud is buiten of dat het regent, want jij hoef je huis niet meer uit!

De nadelen

Natuurlijk is het hebben van je eigen sauna in huis fijn, maar je zal er nooit de echte sauna ervaring uit krijgen. Je mist de opgietsessies en de andere bezoekers, wat toch wel een hoop sfeer geeft. Als jij een regelmatige saunabezoeker is kan dit toch wel een valkuil zijn. Wil jij gewoon een keertje thuis in de sauna zitten, dan maakt dit allemaal natuurlijk niet uit.

Hoe pak je het aan

Op internet zijn genoeg bedrijven die een service aanbieden om een sauna bij jou thuis te maken. Met een paar drukken op de knop heb jij wel iemand gevonden die de droom voor jou kan realiseren. Het enige wat je dan nog maar nodig hebt is een originele sauna handdoek en jij hebt je droomsauna. Nu kan je een keer je vrienden uitnodigen om een bezoekje te nemen aan jouw sauna. Of je een entreeprijs vraagt is helemaal aan jou!

Luxe in huis: je eigen sauna

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *